Press "Enter" to skip to content

Tisztújító választás a BMDT keretén belül

Izgalmakkal teli napnak minősült folyó év február 22.-e, amikor megtörtént a Besztercei Magyar Diáktanács keretén belül a tisztújító választás. A döntéshozatalba minden magyar tagozatos diák bekapcsolódhatott, hiszen az ők szavazatuk alapján dőlt el, ki lesz a BMDT következő elnöke, valamint elnöksége.

A szavazatok megszámlálása 14-15 óra között zajlott le egy előre kinevezett szavazatszámláló bizottság előtt: Gyenge Ágota, Zoltán Roland és Csurka-Molnár Hanna. A végeredmény: Szigyártó Norbert, egyedüli jelölt a BMDT vezető tisztségére, vette át az elnöki szerepet, alelnökök pedig Nagy Márta, Urcan Evelin, Gönczel Roland, Uhelszki Krisztina és Csurka-Molnár Hanna. A szervezet titkára Dreptate Maria Esther, pénztárosa pedig Zoltán Roland.

A választás és eredményhirdetés után kisebb gyűlést tartott az újonnan megválasztott elnökség a diáktanács tagjaival, amikor az új programokról beszélgettek, azzal a céllal, hogy minél több élményt és vidámságot szerezzenek az Andrei Mureşanu Főgimnázium magyar tagozatos diákjainak.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük