Press "Enter" to skip to content

Kelemen Hunor: magyar államelnök-jelöltként az a feladatom, hogy minden magyar ember akaratát, vágyát, gondját elmondjam

Az RMDSZ közel 270 ezer támogatói aláírást gyűjtött össze Kelemen Hunor szövetségi elnök államelnöki választáson való indulásához. A Szövetség hétfőn, szeptember 22-én iktatja a dokumentumokat a Központi Választási Irodában, Bukarestben.

„Több mint egy hónapos munkánk ért véget ma, befejeztük az államelnök-választás előtti aláírásgyűjtést. Közel 270 ezer ember támogatott aláírásával, akiknek ezúton is köszönöm a bizalmat, köszönet mindazoknak, akik ebben a munkában segítettek minket”– nyilatkozta 2014. szeptember 17-én Kelemen Hunor.

„Ez a támogatás, ez a megelőlegezett bizalom számomra felelősség és feladat. Magyar államelnök-jelöltként az a feladatom, hogy minden magyar ember akaratát, vágyát, gondját elmondjam. Ezt más nem fogja megtenni. Minden magyart képviselni, számomra ez becsületbeli ügy. Az önök segítségével, támogatásával biztosan sikerül” – hangsúlyozta az RMDSZ államelnök-jelöltje.

„Az elmúlt hetek tapasztalatai is azt mutatják, hogy az emberek bíznak Kelemen Hunorban, komoly, kiegyensúlyozott vezetőnek tekintik, akit aláírásukkal arra hatalmaztak fel, hogy a magyarság hangját hallassa, a mi közösségünket képviselje az államelnöki-kampányban is” – emelte ki Kovács Péter, az RMDSZ kampányfőnöke.

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük