2024. április 26. (péntek) -
Ervin
napja Beszterce
14°C
1€
= 4.9765 lej
      
= 5.8018 lej
      
100HUF
= 1.2662 lej
      
1$
= 4.6373 lej
      

Jogosítvány a jövőhöz!

Jelentkezési határidő január 24. A 8. alkalommal kiírt programot A Közösségért Alapítvány szervezi a MOL Románia anyagi támogatásával.
A sofőriskola költségeinek fedezésére pályázhatnak szerény anyagi körülmények között élő fiatalok, akiknek a munkavállalásnál feltétel vagy előny a hajtási engedély, illetve hasznos eszköz a munkaköri teendők ellátásában vagy kiterjesztésében, illetve valamilyen más célból szeretnének gépjárművezetői jogosítványt szerezni, de az ezzel járó költségek túlhaladják anyagi lehetőségeiket. Egy pályázó legtöbb 3.500 lej értékű anyagi támogatást nyerhet.
Pályázhatnak 18-25 éves fiatalok, B, C, D kategóriájú, beleértve traktor, trolibusz és villamos gépjárművezetői engedély költségeinek fedezéséhez.
Figyelem! D/DE kategóriás jogosítvány megszerzéséhez a korhatár: minimum 21 év.
Az egyszerű jelentkezési űrlaphoz öt iratot kell mellékelni: motivációs levél, szociális helyzetfelmérés, mentor támogató nyilatkozata, árajánlat sofőriskolától, iskolai/tanulmányi igazolás.
További két irat előnyt jelenthet, mint a munkáltatói igazolás és egy civil szervezet vagy állami intézmény támogató nyilatkozata.
A pályázati kérelem benyújtási módja:
– online, A Közösségért Alapítvány honlapján, egy személyes fiók létrehozásával (ebben az esetben minden csatolmányt online kell feltölteni),
vagy
– papíron (ebben az esetben a teljes dossziét postán kell elküldeni). Fundația Pentru Comunitate / A Közösségért Alapítvány
400750 Cluj-Napoca/Kolozsvár, O.P. 1, C.P. 390.
A borítékra írják rá: Jogosítvány a jövőhöz!
További kérdésekkel a 0752-018760-as telefonszámhoz 10 és 17 óra között lehet fordulni, valamint írásbeli kérdéseiket a jogositvany@kozossegert.ro e-mail címen várják.
Bővebb részletek és jelentkezési űrlap – https://pentrucomunitate.ro/hu/jogositvany