2024. július 15. (hétfő) -
Henrik, Roland
napja Beszterce
35°C
1€
= 4.9700 lej
      
= 5.9149 lej
      
100HUF
= 1.2697 lej
      
1$
= 4.5550 lej
      

Szívtől-szívnek karácsonyi karitatív program

A támaszt, a vigaszt, a szeretetet, a valahova tartozás érzetét keltette a besztercei MADISZ az RMDSZ Beszterce-Naszód megyei szervezetének támogatásával csütörtökön, december 11-én, amikor újabb három faluba látogatott el a Szívtől-szívnek karácsonyi karitatív program keretén belül.

A programot 2012 óta minden évben legalább egyszer megszervezik. Ez alaklommal Szentmátéban 8 család, amely közel 40 személyt jelent, Móricon egy 5 tagú család és Újősben 7 család, közel 40 személy részesült támogatásban. Kicsitől-nagyig mindenkinek akadt valami a zsákban. A fiatal szervezők ez alkalommal is főleg ruhákat, cipőket, de játékokat, könyveket, kifestősőket, tanfelszereléseket és különböző kellékeket is adományoztak.

Az emberek tekintetéből az öröm, a boldogság érzete sugárzott, és mindenki maga módján próbálta kifejezni köszönetét. Ugyanakkor a szervezők is köszönettel fordulnak mindazon személyek fele, akik hozzájárultak a program sikeres lebonyolításához.

A gyűjtési akció ez alkalommal sem ért véget. Továbbra is szeretettel várunk minden kedves adakozót a besztercei Magyar Házba, Nicolae Titulescu utca, 46-os szám alatt. Ugyanakkor felkérünk minden olyan személyt, aki ismer hasonló helyzetben lévő családokat hívjon bennünket telefonon: 0263/236105, írjon nekünk a beszterce@rmdsz.ro címre vagy jöjjön be személyesen a székházba, mivel a program tovább folytatódik.