2024. március 29. (péntek) -
Auguszta
napja Beszterce
15°C
1€
= 4.9695 lej
      
= 5.8126 lej
      
100HUF
= 1.2621 lej
      
1$
= 4.6078 lej
      

Öregek vasárnapja

2019. május 5-én, immár 12. alkalommal került megrendezésre az Öregek napja, Almásmálomban. Már hagyománnyá vált, hogy évente egy alkalommal összegyűlünk azért, hogy kifejezzük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket és szeretetünket azok iránt, akik hosszú, munkában eltöltött évek után köztünk töltik megérdemelt nyugdíjas éveiket.

Az erre szánt nap egy szívhez szóló istentisztelet keretén belül, a templomban vette kezdetét, az igét Lapohos Attila várkudui és egyben almásmálomi református lelkipásztor hirdette. Ezen alkalom tulajdonképpen kettős ünnep volt, hiszen nem csak Időseinket, hanem Édesanyáinkat is köszöntöttük, Anyák napja alkalmából. Az istentiszteletet a fiatalok kis műsora zárta, akik versek elszavalása által köszöntötték az egybegyűlteket.

A nap következő szegmenseként a kultúrotthonban tartandó ünnepi ebédet említeném, mely lezajlása alatt, pár videó segítségével felidéztük a régi idők emlékeit: megtekintettük az elmúlt évek Öregek napi rendezvényeit és végül de nem utolsó sorban az Almavirág Tánccsoport fejlődését 2005-től, napjainkig.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Nektek, kedves Szülők és Nagyszülők a példamutatásért, a törődésért, a gondoskodásért, a nevelésért, a sok türelemért és áldozathozatalért. Kívánunk minden Idős embertársunknak és minden Édesanyának jó egészséget, boldog életet, békességet, családi közösségeteken belül pedig legyen egyetértés, figyelem és szeretetet!

Köszönjük a Communitas Alapítványnak a támogatást, köszönjük, hogy újra megszervezhettük e szép ünneplést.