2024. április 25. (csütörtök) -
Márk
napja Beszterce
6°C
1€
= 4.9763 lej
      
= 5.8067 lej
      
100HUF
= 1.2671 lej
      
1$
= 4.6386 lej
      

CRITBIZ vállalkozásfejlesztési program

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a CRITBIZ  vállalkozásfejlesztési programot, amely 400 résztvevőnek biztosít ingyenes vállalkozói képzést az északnyugati régióban, és 40.000 euróig terjedő vissza nem térítendő támogatást a legjobb 48 üzleti terv részére. Legalább négy nyertes üzleti terv szerzője Beszterce-Naszód megyei lesz!

A programot részletesen bemutatjuk Besztercén május 15-én 17 órától az Ifjúsági Központban (Liviu Rebreanu u. 18.) és a felmerülő kérdésekre is válaszolunk.  Az eseményről részletesebben a Facebook eseményünkben tájékozódhatnak: https://www.facebook.com/events/2004676553118345/ Az érdeklődőket arra kérjük, hogy regisztráljanak a http://critbiz.ro/ oldalon.

 
 
A CRITBIZ vállakozásfejlesztési program azoknak a 18 és 64 év közötti személyeknek szól, akiknek az északnyugati régióba (Bihar, Beszterce-Naszód, Kolozs, Máramaros, Szatmár és Szilágy megye) szól az állandó vagy ideiglenes lakhelye, és ugyanebben a régióban szeretnének vállalkozást indítani kreatív iparágak vagy IT területén, városi környezetben.

A CRITBIZ program lebonyolítója a Romániai Vállalkozásokért Egyesület, fő partnerek pedig a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a PONT Csoport. A program a Humán Tőke Operatív Program 2014-2020 finanszírozásával valósul meg.

 
A CRITBIZ program alapelvei a társadalmi innováció, egyenlőség, nyitottság, fenntarthatóság, a források hatékony felhasználása. Az új, innovatív vállalkozások megalapításával változást akarunk – azáltal, hogy közösen hozzájárulunk a régió gazdasági fejlődéséhez, új munkahelyek teremtéséhez, a fiatalok, munkanélküliek és minden, vállalkozás iránt érdeklődő személy bevonásához, a vállalkozások népszerűsítéséhez a nők körében, a fenntartható fejlődéshez és környezetvédelemhez.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!